Churn Management

HVOR MANGE KUNDER KAN I UNDVÆRE?

Stop kundeafgang i en simpel og automatiseret proces, og få overblik over dine kunders adfærd, så du nemt og proaktivt kan fastholde dem. Det er vigtigt at have indsigt i dine kunders adfærd, så du kan forudsige deres næste træk, f.eks. når en kunde er ved at opsige sit abonnement. Det har du nu mulighed for med ChurnManagement.

REDUCÉR KUNDEAFGANG I DIN VIRKSOMHED

Churn Management er en service, som giver dig uvurderlig viden fra virksomhedens digitale platforme, der kan bruges til fastholdelse af dine kunder. Den enkelte kundes færden på din hjemmeside kortlægges ned til hvert eneste klik:

  • Hvilke sider besøges?
  • Hvor ofte?
  • Hvor længe er kunden på din hjemmeside?

Med disse kundeanalyser og data, kan vi udarbejde en Omnichannel strategi bestående af bl.a. automatiserede e-mail marketing processer, CRM strategier med integrationer mellem alle dine systemer, marketing effektivisering, social media strategier og meget mere. Dette er med til at sikre at dine kunder forbliver kunder, og ved at tage dem med på en kunderejse der er fuldt ud automatiseret, sørger du for at din salgs-og marketing afdeling kan bruge tid på det der skaber merværdi for jer.

"If churn isn't in the single digits, it's absolutely the only thing you should be focusing on!"

Josh Pigford