01 | Lead Management

HAR I SVÆRT VED AT TILTRÆKKE NYE KUNDER?

Bruger jeres sælgere lang tid på potentielle kunder, som aldrig bliver til noget? Har I en kundedatabase som ikke vokser, lige meget hvad I gør? Så mangler I garanteret viden om hvem jeres kunder er, og hvad I kan gøre for dem. Den viden kan i få med Lead Management.

Læs mere om Lead Management

"It's not your customers job to remember you"

Patricia Fripp

02 | Churn Management

HVOR MANGE KUNDER KAN I UNDVÆRE?

Stop kundeafgang i en simpel og automatiseret proces, og få overblik over dine kunders adfærd, så du nemt og proaktivt kan fastholde dem. Det er vigtigt at have indsigt i dine kunders adfærd, så du kan forudsige deres næste træk, f.eks. når en kunde er ved at opsige sit abonnement. Det har du nu mulighed for med ChurnManagement.

Læs mere om Churn Management

"If churn isn't in the single digits, it's absolutely the only thing you should be focusing on!"

Josh Pigford

03 | Dashboard

DEN HURTIGSTE MÅDE AT FORVANDLE DATA TIL BESLUTNINGER

Dashboard er visualisering af virksomhedens samlede data. Dette giver jer mulighed for hurtigt at analysere jeres Key Performance Indicators (KPI’er) og på den måde måle hvor godt I klarer jer og se om I er på rette vej i forhold til jeres målsætninger.

Læs mere om Dashboard

"Focus on being productive instead of busy"

Tim Ferris

04 | Core Connect

MISTER I OGSÅ VÆRDIFULDT DATA?

Mange værdifulde data går tabt hver dag, fordi der mangler integration mellem virksomhedens mange forskellige systemer. Derfor er teknikken bag en succesfuld kampagne altafgørende. Det sparer ikke bare virksomheden for mange manuelle timer og lange Excel udtræk, men skaber langt bedre resultater på bundlinjen.

Læs mere om Core Connect

"Information technology and business are becoming inextricably interwoven. I don't think anybody can talk meaningfully about one without the talking about the other."

Bill Gates