Privatlivs- og cookiepolitik

Se eksempel på databehandlingsaftale

Hvis du vil modtage din databehandlingsaftale, så skriv venligst til hallo@corecph.dk

Se eksempel her

 

Kommunikationserklæringen

Dine personlige data indsamles, bearbejdes, overføres og anvendes af CoreCPH, til markedsføring, markedsundersøgelser og sporing af salgsdata.

Til disse formål vil dine data blive behandlet inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”). Alle trin vil blive truffet ift. nødvendigheden i at sikre, at dine data bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

1. Typer af data, der bliver behandlet/links til andre websteder

CoreCPH ønsker at beskytte dine personoplysninger. Via dette websted indsamler CoreCPH flere forskellige personoplysninger. Dette inkluderer:

  • Oplysninger du forsyner os med, når du registrerer dig, bruger vores websted eller anmoder om en service. Dette inkluderer for eksempel navn, adresse og e-mailadresse samt billedfiler, du som bruger har uploadet.
  • Oplysninger indsamlet via cookies.

Dette website kan også indeholde links til andre CoreCPH websteder eller til websteder drevet af CoreCPH’s samarbejdspartnere, andre associerede virksomheder eller sociale medier. Når du klikker på sådant et link til andre CoreCPH- eller tredjeparters websteder, skal du være opmærksom på, at disse websteder har deres egen politik til beskyttelse af personoplysninger. Når du bruger sådanne websteder, anbefaler vi, at du læser deres politik om beskyttelse af personoplysninger.

Dette websted kan også indeholde iFrames med indhold fra andre CoreCPH websteder eller websteder tilhørende en tredjepart. CoreCPH er ikke ansvarlig for indhold fra tredjeparter i sådanne iFrames. Ansvaret for de oplysninger, der præsenteres i iFrames, påhviler udelukkende ejerne af de pågældende sider. CoreCPH har ingen kontrol med og bærer intet ansvar for indholdet fra sådanne uafhængige websteder og leverer udelukkende dette eksterne indhold for at gøre det enklere for de besøgende. Som følge heraf, kan du, når du besøger en side med et sådant indhold, blive præsenteret for cookies fra disse tredjeparts-websteder. CoreCPH har ingen kontrol med distributionen af disse cookies. Du bedes tjekke den pågældende tredjemands databeskyttelsespolitik for yderligere oplysninger.

 

2. Indsamling og brug af personlige- og ikke-personlige oplysninger

Hvis du forsyner CoreCPH med personoplysninger, vil vi lagre disse oplysninger om dig og bruge dem til at svare på din forespørgsel, til markedsførings- og markedsundersøgelses formål, til kundeservice, til analyse af salgsdata og til at kontakte dig i henhold til dine kontaktpræferencer. Hvis nødvendigt, vil vi, med din accept, anmode dig om at deltage i undersøgelser, som vi bruger til CoreCPH-relaterede marketing-, markeds og meningsundersøgelses formål.

Selvom vi gør vores bedste for at beskytte dine persondata, kan vi ikke garantere sikkerheden af de oplysninger, du har forsynet os med via vores websted.

Vi sælger eller deler ikke dine personlige oplysninger med andre virksomheder uden forudgående notifikation eller, hvis nødvendigt, uden dit samtykke.

Vi kontakter dig kun elektronisk, hvis du udtrykkeligt har givet accept til dette.

For at optimere dette websted med hensyn til systemydelse, brugbarhed og formidling af nyttige oplysninger om vores produkter og serviceydelser, indsamler og gemmer vi automatisk oplysninger i logfiler på din computer. Disse oplysninger omfatter din IP-adresse (Internet Protocol), browsertype, sprogindstilling, styresystem, internetudbyder (ISP) samt dato/registreringstidspunkt. Dette er statistiskdata om browserbrug samt information om vores brugeres internetforbrug.

Disse oplysninger bruger vi til en effektiv administration af webstedet, til at lære mere om vores brugeres adfærd på webstedet og til at analysere tendenser og indsamle demografiske data om vores brugere som helhed. De indsamlede oplysninger kan bruges til vores markedsførings- og reklameydelser samt kommunikation (f.eks. optimering og forbedring af brugerens oplevelse ved at give mere attraktive tilbud og serviceydelser).

Hvis vi bruger oplysninger, der ikke er personlige sammen med personoplysninger, bliver disse oplysninger behandlet som personoplysninger i den periode, de bruges i kombination.

 

3. Brug af cookies

Dette websted, e-mails, online-serviceydelser, reklamer og interaktive applikationer kan anvende “cookies” for at forbedre vores service.

Hvad er en “cookie”?

En “cookie” er en lille fil, typisk med bogstaver og tal, som vi via vores web-server sender til din browsers cookie-fil på din PCs harddisk. Det primære formål med en cookie er at gøre det muligt for vores web-server at præsentere brugeren for specialtilpassede websider, der gør oplevelsen i forbindelse med besøget på CoreCPH’s hjemmeside mere personlig, og som bedre lever op til brugerens individuelle behov.

Visse cookies er vigtige for funktionaliteten af dette websted og aktiveres automatisk, når brugeren besøger webstedet. Visse cookies gør det muligt for os at levere en service og funktionaliteter, der passer bedst muligt til den enkelte brugers behov og skræddersy en service, der sikrer hurtig og nem adgang og brug af webstedet.

Hvilke typer cookies kan bruges på dette websted?

CoreCPH kan bruge tre typer af cookies på dette websted:

De tre typer cookies kan kategoriseres på følgende made:

  • Nødvendige cookies,
  • Performance-cookies
  • Persistent Cookies

CoreCPH anvender følgende cookies:

#1. LinkedIN
Privacy Policy:
https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Data Collected:
Anonymous (Ad Views, Browser Information, Cookie Data , Hardware/Software Type, Internet Service Provider, Interaction Data , Page Views , Serving Domains)
Pseudonymous (IP Address (EU PII), Location Based Data, Device ID (EU PII))
PII (Name , Address, Phone Number, Email Address, Login)

Data Sharing:
Aggregate data is shared with 3rd parties.

Data Retention:
As long as necessary to fulfill a business need or as required by law.

 

#2. Sleeknote
Privacy Policy:
https://sleeknote.com/privacy-policy

Data Collected:
Anonymous (Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Page Views )
Pseudonymous (IP Address (EU PII))
PII (Name , Address, Phone Number, Email Address)

Data Sharing:
Aggregate data is shared with 3rd parties.,
Anonymous data is shared with 3rd parties.

 

#3. Google Tag Manager & Google Analytics
Privacy Policy:
http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Data Collected:
Anonymous (Ad Views, Analytics, Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Demographic Data, Hardware/Software Type, Internet Service Provider, Interaction Data , Page Views , Serving Domains)
Pseudonymous (IP Address (EU PII), Search History, Location Based Data, Device ID (EU PII))
PII (Name , Address, Phone Number, Email Address, Login, EU- IP Address, EU- Unique Device ID )

Data Sharing:
Aggregate data is shared with 3rd parties., Anonymous data is shared with 3rd parties., PII data is shared with 3rd parties., Sensitive data is shared with 3rd parties.

 

#4. eMarketeer – Webmonitor

 

#5. Facebook
Privacy Policy:
https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Data Collected:
Anonymous (Ad Views, Analytics, Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Demographic Data, Hardware/Software Type, Internet Service Provider, Interaction Data , Page Views , Serving Domains)
Pseudonymous (IP Address (EU PII), Location Based Data, Device ID (EU PII))
PII (Name , Address, Phone Number, Email Address, PII Collected via 3rd Parties, Login, EU- IP Address, EU- Unique Device ID )
Sensitive (Financial Information)

Data Sharing:
Data is shared with 3rd parties (specifics undisclosed).

 

#6. Manychat
Privacy Policy:
https://manychat.com/privacy.html

Data Collected:
Anonymous (Ad Views, Analytics, Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Demographic Data, Hardware/Software Type, Internet Service Provider, Interaction Data , Page Views , Serving Domains)
Pseudonymous (IP Address (EU PII), Location Based Data, Device ID (EU PII))
PII (Name , Address, Phone Number, Email Address, PII Collected via 3rd Parties, Login, EU- IP Address, EU- Unique Device ID )
Sensitive (Financial Information)

Data Sharing:
Data is shared with 3rd parties (specifics undisclosed).

 

#7. Piwik
Privacy Policy:
https://matomo.org/privacy-policy/

Data Sharing:
Data is not shared with 3rd parties.

 

4. Web-beacons og pixels

Denne hjemmeside kan indeholde web-beacons (også kaldet: “pixel tags”). En web-beacon er et ofte transparent grafisk billede, normalt ikke større end 1 pixel x 1 pixel, som placeres på en hjemmeside eller i en e-mail, og som benyttes til at overvåge online-adfærden hos den bruger, der besøger webstedet eller sender e-mailen. Web-beacons anvendes af tredjemandsteknologi til at overvåge brugernes aktivitet på vores websted. De gør det muligt at spore, hvilken computer der tilgik en bestemt websted hvornår og hvorfra (land/by).

 

5. Sporing og analyse

Som analysesoftware benytter CoreCPH bl.a. “Google Analytics”, der er produceret af Google, med henblik på at optimere vores markedsføringstiltag permanent. Dette gør det muligt for CoreCPH at spore online-adfærd, hvad angår tid, geografisk oprindelse og brug af hjemmesiden. CoreCPH udveksler ikke oplysningerne med andre parter til deres separate brug.

 

6. Re-targeting

Ved at bruge re-targeting cookies kan vi skræddersy tilbud til vores brugere. Re-targeting cookies lagres på Internet-brugerens computer eller enhed under browser-sessionerne. Disse gør det muligt at markedsføre CoreCPH produkter på vores samarbejdspartneres websteder samt på sociale medier for brugere, der har vist interesse for CoreCPH services.

Indrykningen af disse markedsføringsaktiviteter er fuldstændigt anonymt baseret på en cookie-teknologi. Ingen personlige oplysninger (såsom IP-adresse eller lignende) bliver lagret, ligesom at brugerprofiler ikke bliver kombineret med dine personlige data. Derudover vil ingen bruger-relaterede oplysninger blive kommunikeret til nogen partner eller socialt medie. Markedsføringen er også komplet anonymt.

Du har til hver en tid mulighed for at deaktivere re-targeting cookies ved at klikke på følgende link: http://www.turn.com/privacy/opt-out-of-the-turn-platform.

 

7. Aktivering og deaktivering af cookies og lignende teknologier

I “Hjælp”-menuen i din internetbrowsers værktøjslinje kan du få hjælp til:

  • Hvordan du undgår accept af nye cookie i din browser;
  • Hvordan du kan indstille browseren til at notificere dig, når du modtager en ny cookie;
  • Hvordan du deaktiverer cookies;
  • Hvordan du sletter cookies fra din browser.

Du kan finde meget mere information om cookies og sletning af disse online. Se her: http://www.allaboutcookies.org.

 

8. Ret til at få adgang til personoplysninger, foretage ændringer, blokere og slette

Du kan til enhver tid få adgang til at se de personlige oplysninger, der er lagret om dig, dataens oprindelse, modtagerne af disse data, formålet med lagringen, samt de personer og enheder vi regelmæssigt overfører dine data til. Derudover har du ret til at opdatere, rette, blokere eller slette dine data i henhold til gældende lovgivning.

Hvis du har afgivet personoplysninger til os og vil vide hvilke af dine personoplysninger, der er lagret hos os, eller hvis du vil have information om brugen af din data, muligheder for at rette/blokere/sletning af dine data, kan du finde vores kontakt oplysninger her.

 

9. Indsigelsesret

Du har til enhver tid ret til med fremadrettet virkning at rejse indsigelse mod, at CoreCPH indsamler og anvender dine personoplysninger til reklameformål, markedsundersøgelser og meningsmålinger.

 

10. Dine rettigheder

Som registreret har du…

Ret til indsigt
Ret til berigtigelse
Ret til sletning
Ret til indsigelse
Ret til begrænsning
Ret til dataportabilitet
Ret til at tilbagetrække samtykke
Ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden

 

Baseret på persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra e) eller f), eller hvor personoplysningerne behandles til direkte markedsføringsformål i overensstemmelse med gældende lov.

For god ordens skyld gøres der opmærksom på, at dine ovennævnte rettigheder er begrænset ved lov og eventuelt kun skal efterkommes af os under særlige omstændigheder.

Sådan udøver du dine rettigheder

Ret til indsigt: 

Såfremt den registrerede ønsker at udøve sin ret til indsigt i forbindelse med de personoplysninger, der er afgivet i forbindelse med denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre som følger:

Den registrerede kan skrive en mail til gdpr@corecph.dk , som efterfølgende behandles af administrator. Den registrerede modtager efterfølgende en bekræftelse med de oplysninger, der er registreret i forbindelse med denne samtykkeerklæring, samt formål hvortil de er indsamlet. 

Ret til berigtigelse:

Såfremt den registrerede ønsker at udøve sin ret til berigtigelse i forbindelse med de personoplysninger, der er afgivet i forbindelse med denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre som følger:

Den registrerede kan sende en mail til gdpr@corecph.dk og rette de oplysninger, som virksomheden har registreret i forbindelse med denne samtykkeerklæring, samt formål, hvortil de er indsamlet. 

Ret til sletning:

Såfremt den registrerede ønsker at udøve sin ret til sletning for de personoplysninger, der er afgivet i forbindelse med denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre som følger: 

Den registrerede kan skrive en mail til gdpr@corecph.dk, hvori det fremgår, hvilke oplysninger der ønskes slettet.  

Den dataansvarlige vurderer ved modtagelse af den registreredes anmodning om sletning, om der findes undtagelser for sletning. I tilfælde af, at den dataansvarlige finder undtagelser for sletning, oplyser den dataansvarlige uden unødig forsinkelse begrundelse og hjemmel for undtagelser. Hvis ikke der findes undtagelser, sletter den dataansvarlige den registreredes personoplysninger, der er afgivet i forbindelse med denne samtykkeerklæring, og meddeler den registrerede om dette. 

Ret til indsigelse:

Såfremt den registrerede ønsker at udøve sin ret til indsigelse mod behandling for de personoplysninger, der er afgivet i forbindelse med denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre som følger: 

Den registrerede kan skrive en mail til gdpr@corecph.dk, hvori det fremgår, at den registrerede ønsker at udøve sin ret til indsigelse. Dataansvarlige sikrer herefter, at personoplysninger ikke bliver behandlet til det formål, hvortil de er indsamlet, så længe der er en ikke-afsluttet indsigelse mod behandling.

Ret til begrænsning:

Såfremt den registrerede ønsker at udøve sin ret til at anmode om begrænsning af behandling af dine data. 

Den registrerede kan sende en mail til gdpr@corecph.dk, hvori det fremgår hvilken begrænsning og hvilken behandling det drejer sig om, anmodningen bliver efterfølgende behandlet af dataansvarlige. 

Hvis din anmodning om begrænsning af behandling er berettiget, sørger vi for at begrænse behandlingen af dine persondata. Du modtager efterfølgende en bekræftelse med oplysninger om, hvilke handlinger der er udført, samt en vurdering.

Ret til dataportabilitet:

Såfremt den registrerede ønsker at udøve sin ret til dataportabilitet for de personoplysninger, der er afgivet i forbindelse med denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre som følger: 

Den registrerede kan skrive en mail til gdpr@corecph.dk, hvori det fremgår, at den registrerede ønsker at udøve sin ret til dataportabilitet. Dataansvarlige sikrer herefter, at personoplysninger leveres til den registrerede i et almindeligt og maskinlæsbart format. 

Ret til tilbagetrækning af samtykke:

Såfremt den registrerede ønsker at udøve sin ret til at tilbagetrække denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre som følger: 

Den registrerede kan skrive en mail til gdpr@corecph.dk, hvori det fremgår, at den registrerede ønsker at trække sit samtykke tilbage, samt til hvilket formål samtykket er givet. Dataansvarlige sikrer herefter, at personoplysninger ikke bliver behandlet til det formål, hvortil de er indsamlet. Såfremt der ikke findes undtagelser eller lovmæssige forpligtelser for sletning, vil dataansvarlige sikre, at personoplysningerne slettes.

Nyhedsbrev: Den registrerede kan til enhver tid trække sin samtykkeerklæring tilbage ved at afmelde sig direkte i nyhedsbrevet. Dette gøres ved, at den registrerede trykker på afmeld-knappen i nyhedsbrevet. 

Ret til indgivelse af klage til tilsynsmyndighed: 

Såfremt den registrerede ønsker at udøve sin ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden.

Link til Datatilsynets information om klage mulighed:

https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Den registrerede kan indgive en klage til tilsynsmyndighed ved at kontakte tilsynsmyndigheden, i Danmark er tilsynsmyndigheden datatilsynet. På datatilsynets hjemmeside, er det muligt at indgive en klage.

Dataansvarlige

Dataansvarlig hos Core Copenhagen:

Jack Petersen

jp@corecph.dk

+45 20 21 75 70

11. Ændringer i politikken vedrørende beskyttelse af personoplysninger

Alle fremtidige ændringer i vores privatlivspolitik vil blive publiceret på dette websted. Du bør derfor løbende tjekke vores politik for eventuelle nye bestemmelser eller ændringer.