SEO og SEM

Nogle af de hotteste emner indenfor online markedsføring er SEO og SEM. Men hvad er det helt præcist og hvordan kan det hjælpe din virksomhed? Det korte svar: I kan få flere besøgende på jeres website – og dermed kunder i butikken.

Lad os hjælpe jer med SEO optimering og Google annoncer, så I kan tiltrække flere nye kunder, få flere friske leads og skabe mersalg.

 

Hvad er SEO?

For de fleste virksomheder handler SEO – eller Search Engine Optimization – om at optimere hjemmesiden. Det vil sige sikre, at potentielle kunder ved en Google søgning finder virksomheden og dens produkter – og her taler vi om de rigtige søgeresultater, ikke annoncer.

Google Ads (tidligere AdWords) og SEO optimering er nogle af de stærkeste metoder i kampen om kunderne. Det handler om at være synlig der hvor jeres (potentielle) kunder er – og ofte starter kunderejsen med en søgning på Google.

 

Hvordan fungerer SEO?

Især 3 ting er vigtige, når I vil søgemaskineoptimere jeres website

  • I skal have det bedste unikke indhold
  • I skal sørge for, at den tekniske opsætning af hjemmesiden imødekommer Googles anbefalinger
  • I skal få omtale på og links fra andre relevante websites.

Det lyder måske meget nemt, men det er det ikke – medmindre I har de rette ressourcer og indsigt. Der er nemlig ret mange ting, som skal være i orden og som I skal holde styr på, hvis I vil have den mest optimale placering på Google.

 

Hvad er Google Ads?

Google Ads er det man også kalder SEM – altså Search Engine Marketing – hvor I kan købe jer til gode placeringer i Googles søgeresultater. Det første skridt er at vælge de meste relevante søgeord for jeres virksomhed. Nu skal der så bydes på hvor meget I vil betale per klik, fra dem der har søgt på jeres søgeord på Google.

Her kan det hurtigt bliver en kamp om det højeste bud – for jeres konkurrenter vil helt sikkert også gerne til tops på de samme søgeord som I vil. Det er her vores erfaring kommer ind i billedet. Vores eksperter styrer budene med hård hånd og sikrer at I hverken betaler for meget eller mister relevante kunder.

 

Kom i gang og kom til tops!

Med 6 trin hjælper vi din virksomhed fra online usynlighed til toppen af Google:

1. En uforpligtende analyse: Vi begynder med en gratis analyse, så vi kan lære jeres virksomhed og website lidt bedre at kende. Her finder vi frem til hvilke budskaber og produkter I har i fokus, hvad I gør i dag og hvilke ressourcer I allerede har.

2. Et godt tilbud: Når analysen er klar giver vi et bud på, hvordan vi kan hjælpe jer med at få flere besøgende fra Google.

3. En god begyndelse: Siger I ”Ja tak” går vi i gang med det samme. I opstartsperioden holder vi ekstra godt øje med jeres website – det er nemlig her I som regel vil kunne hente rigtig mange hurtige point.

4. Et sejt træk: For at holde den gode placering vedlige sørger vi for løbende at optimere på relevante parametre uden at bruge teknikker som Google ikke accepterer. Det kan også være, at I får et nyt produkt eller lancerer en kampagne som skal have lidt ekstra fokus. I denne periode arbejder vi typisk for jer i 6-12 timer om måneden.

5. Et godt overblik: For at I hele tiden ved hvad vi laver og kan holde styr på resultaterne, søger vi for løbende rapportering og opsamling.

6. En god kontakt: Har I spørgsmål eller brug for hjælp, kan I selvfølgelig altid ringe til jeres kontaktperson hos os – vi lover at gøre alt hvad vi kan for at svare på jeres spørgsmål!

 

Vil du vide mere?

Ring til os på telefon 70 20 08 30 eller send en mail til cm@corecph.dk Vores Online Marketing Manager, Claes, kommer gerne med gode råd og input.

 

“The success of a page should be measured by one criteria: Does the visitor do what you want them to do?” 

Aaron Wall