Royal Canin Vetclub

Udfordring:
Royal Canin ønskede en professionel portal til dyrlæger, veterinærsygeplejersker og studerende, hvor de kunne dele relevant indhold og viden. Derfor byggede vi vetclub.dk – et univers af viden med blandt andet de nyeste faglige magasiner og artikler.

Løsning:
Gennem VetClub får dyrlæger, veterinærsygeplejesker og studerende adgang til et hav af relevant indhold og viden. Det betyder, for det første, at portalen skulle være brugervenligt og nemt at finde rundt på. For det andet, er det vigtigt at medlemmerne underrettes om nye magasiner, artikler, værktøjer, guides, events osv. – sådan at de rent faktisk ved hvad de kan finde på VetClub og hvilken værdi portalen kan give dem.

 

Resultat:
Efter lanceringen af VetClub har vi i fællesskab med Royal Canin sørget for at opdatere og kommunikere alt det interessante indhold ud til medlemmerne. Hos CoreCPH er vi så begejstrede for vores kunders projekter, at vi sjældent kan lægge dem helt fra os igen – vi gør alt for de selv kan køre projektet videre, men vi vil også meget gerne hjælpe!

 

Er du blevet nysgerrig?