Konventum – konference app

Udfordring:
Konventum Konference er hver dag lokation for møder, konferencer, kurser og events af forskellige størrelser. Det betyder også, at der hver dag kommer mange gæster, der har generelle spørgsmål til stedet, frokosttiderne, lokalernes placering og andre praktiske informationer. Derfor ønsker Konventum Konference at gøre alle disse informationer lettere tilgængelig, for alle nye og tilbagevendende gæster og samtidig differentiere sig fra konkurrerende konference tilbud.

 

Løsning:
For at samle alle data, og gøre dem let tilgængelig for alle gæster på Konventum konference, blev der derfor opsat en Konventum app. App’en indeholder alle relevante informationer og kan løbende nemt opdateres. Når gæsterne modtager en reminder om et kommende møde, kursus eller en konference på Konventum, så modtager gæsterne samtidig et link til app’en, hvor al information er samlet, så de nemt kan få svar på deres spørgsmål inden, under og efter deres besøg.

Resultat:
App’en giver et proffesionelt indtryk af Konventum, og hjælper alle besøgende konference gæster. App’en har dagligt mange besøg, og kunderne og deres gæster er glade for den ekstra service, som man automatisk får med, når man booker lokaler hos Konventum Konference.
Konventum Konference har derfor udvidet app projektet, og tilbyder nu også muligheder for en personaliseret app til deres konference kunder.

 

App i telefon