Canal Digital

Hos Canal Digital spiller KPI’er en væsentligt rolle:

  • de skaber retning og fortæller hvilke mål, som er i fokus,
  • de giver hver medarbejder klarhed over egen performance
  • de fungerer som en konkret måde at synliggøre virksomhedens retning for både ledelse og medarbejdere – det er her vi kommer ind i billedet.

For at brede den information, som KPI’erne giver ud i hele virksomheden, hjalp vi med at opsætte et Live KPI Dashboard, som vises på skærme rundt om i huset hos Canal Digital. På den måde kan både ledelse og medarbejdere følge med i hvad der foregår i forretningen.

Hver afdeling har også adgang til mere specifikke KPI Dashboards, som visualiserer netop deres KPI’er på en overskuelig måde. På den måde forvandles KPI’erne til brugbar viden og giver en bedre forståelse af både virksomhedens og de enkelte afdelingers præstation.

Informationerne i de forskellige KPI Dashboards trækkes direkte fra Canal Digitals datakilder – det betyder, at alle data rapporteres live og giver et billede af den aktuelle situation.

Jo større synlighed, vi skaber mellem afdelingerne, jo bedre bliver forståelsen og samarbejdet på tværs.” Thomas Sønderstrup, Direktør for eBusiness hos Canal Digital

 

Er du blevet nysgerrig?